Fosta parteneră a lui Șerban Nicolae, afaceri și cu alte nume din industria de apărare

Partenera lui Șerban Nicolae din cadrul Orion Corporation, Annemarie Roxana Tudor s-a asociat și cu alți grei care gravitează în jurul industriei de apărare. De pildă în Romsa Cod 3G SRL l-a avut asociat pe Constantin Bodin, un cadru militar vârstnic, care a fost plasat în CA-urile mai multor fabrici de armament ale statului român: Electromecanica Ploiești SA, Fabrica de Pulberi SA, Compania Națională Romarm SA- Filiala SC Uzina de Produse Speciale Dragomirești. Bătrânul partener de afaceri al Annemariei Roxana Tudor trebuie să fie un personaj foarte special, din moment ce a fost pus președinte al CA-ului în 2013, în ciuda vârstei de 85 de ani la acel moment, fiind menținut în funcție până în 2017, la venerabila vârstă de 89 de ani.

Tot în Romsa Cod 3G, Tudor Annemarie Roxana, l-a avut coasociat și pe Ion Danciu, nepotul generalului Decebal Ilina. Apropiat al lui Aurel Cazacu, generalul Ilina a fost ofițer DIA înainte de Revoluție și mai apoi șef al Direcției Contraspionaj Militar (1992-1993), șef al Departamentului de Informații a Armatei (1991-1992 și 1993-1997), șef al Departamentului Înzestrare și Servicii în cadrul MApN (1998-2000) și secretar de stat pentru Industria de Apărare în Ministerul Industriei și Resurselor (2001-2005). Decebal Ilina și Ion Danciu, l-au avut coasociat în cadrul Total Consulting& Trading Grup SRL și pe Gheorghe Nemțanu, fost director al CN Romarm.

Annemarie Roxana Tudor, i-a avut asociați în Romsa Cod 3G și pe Constantin Filip (membru în CA-ul UM Sadu) și Bogdan Diaconescu, ultimul fiind la rându-i asociat în Agenția Rom Vamal SRL cu nevasta lui Vasile Lincu, controversatul președinte al Sindicatului National al Polițiștilor și Vameșilor ”Pro Lex”.

De asemenea, Annemarie Roxana Tudor, fosta parteneră a lui Șerban Nicolae, s-a asociat în 2005 în cadrul City Management SRL și cu Sidonia Petruța Tatoiu, soția milionarului Dan Tatoiu. În a doua parte a anilor 2000, RAFO Onești ajunsese să fie datoare cu 8,7 milioane euro către compania lui Dan Tatoiu, Interlink Energy, după ce aceasta achiziționase creanțele de la offshore-urile Interlink Overseas Corporation LTD din Insulele Guersney și Interlink Overseas Trading LLP din Delaware. Firma din Guersney îl avusese reprezentant în 2003 pe Yoav Stern, vecinul de imobil al mamei lui Adrian Năstase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s