Foto aeriene cu vilele familiei Victor Ponta- Daciana Sârbu din comuna Cornu. BONUS: foto cu biserica ortodoxă din sat, cu sala de sport olimpică și cu domeniul lui Adrian Năstase

0

Foto: Biserica Cornu

Mediul Rural este cel care-l va vota cu preponderență pe viitorul Președinte la României. E vorba de oameni necăjiți, majoritatea asistați social, exploatați de marii latifundiari, români sau străini, cei care au pus mâna la preț de nimic pe IAS-uri și care le-au cumpărat oamenilor în anii 90 și începutul anilor 2000 terenurile pe câteva sute de euro hectarul sau, în cel mai bun caz, 1000-2000 de euro/ha. Mediul rural este cel fără canalizare (simbolul suprem al gradului de civilizație al României: http://www.romanialibera.ro/special/reportaje/polul-budelor-din-europa–judetul-olt–tehnici-stramosesti-de-constructie-a-budei–golire-si-stramutare-281137?c=q2561 ). Mediul rural e locul unde e cea mai scăzută rată de școlarizare în instituții de învățământ superior (statul român a acordat 33 de burse de studii dedicate studenților proveniți din mediul rural, în contextul în care jumătate din România trăiește la sate. Doar 33 de burse la 10 milioane de oameni în anul universitar 2013-2014). Satul românesc e locul unde apa din puț, infestată cu nitrați și nitriți și nu doar, ci și cu reziduuri petroliere în unele locuri etc) e cea pe care o consumă oamenii cu preponderență. Sunt încă sate fără electricitate, în timp ce Hidroelectrica dă energie băieților deștepți. Sunt multe sate în care ulicioara joacă rol de șosea. Asta e lumea în care trăiesc jumătate dintre români. Cei care încă pot fi păcăliți cu găleata, cu sacoșa cu ulei, zahăr și făină, cu 50 de lei votul, sau cu amenințări, șantaj și pseudomarșuri triumfale ale micilor baroni locali, care bagă spaima în localnici care nu-s pesediști.

Mai există o Românie rurală. România de la Cornu, satul unde și-a primit o parte din zestre tânăra și frumoasa Daciana, fata cu Range Rover alb dalb, cu multe case și mulți bani, cu carieră exclusiv la stat. Mai jos aveți imagini document în exclusivitate, despre absurdul celei mai bogate comune din România (în termeni de bani publici pompați fără număr în ea, deși numărul locuitorilor și economia locală nu justifică așa ceva). Aveți imagini cu biserica ortodoxă de pe dealul satului (comparați-o cu bisericile din satele voastre), cu sala de sport din Cornu (proiect copiat la indigo după cel al Sălii Olimpice de la Izvorani/Snagov, unde se antrenează loturile olimpice de sportivi pentru marile campionate ale lumii), aveți o vilă de ziarist cu reșdința de vară la Cornu (cea cu acoperiș verde), aveți celebra fermă a mentorului lui Ponta, omul fără drept de vot Adrian Năstase, fermă care a stat la baza ultimeia dintre găinăriile sale înainte de a fi arestat. Vedeți aici la ce mă refer.

Și aveți cele două vile ale Dacianei și ale lui Victor (una din ele, nu cea albă, ci cabana elvețiană din lemn, fusese declarată anexă).

Oooo, ce bine-ar fi dacă după 25 de ani de tranziție, casele românilor ar arăta ca anexele Dacianei. Viitoarea primă doamnă.
Dați-mi voie să rămân la opinia mea, că în România sunt mai mulți oameni care s-au resemnat în fața unei sorți care le-a predestinat o linie a vieții de nimic, decât cei care vor să mute munții din loc.

Să vorbească imaginile:

0

1  2 3 4 5 5-1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

2 thoughts on “Foto aeriene cu vilele familiei Victor Ponta- Daciana Sârbu din comuna Cornu. BONUS: foto cu biserica ortodoxă din sat, cu sala de sport olimpică și cu domeniul lui Adrian Năstase

  1. Pingback: Nasul TV » EXCLUSIV INVESTIGAȚII CENZURATE | Foto aeriene cu vilele familiei Victor Ponta – Daciana Sârbu din comuna Cornu. BONUS: foto cu biserica ortodoxă din sat, cu sala de sport olimpică și cu domeniul lui Adrian Năstase

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s