IATĂ O DOVADĂ, cu documente ale statului român, că familia Ponta a luat bani de la Rompetrol

Cititorii mi-au cerut dovezi în sprijinul afirmațiilor mele din investigația cu numele: EPISODUL IV. Firma familiei Ponta a făcut afaceri cu Rompetrol atât sub Dinu Patriciu, cât și sub kazahi. Zilele trecute Ponta a iertat Rompetrol de jumătate de miliard de dolari  publicată imediat după ce primul ministru a decis să șteargă printr-o semnătură datoriile imense alre Rompetrol către România, în ciuda avizului negativ al Curții Constituționale și al cererii explicite adresată de Președintele României șefului Guvernului, de a nu face asta. Atașez mai jos o dovadă. Este unul din documentele oficiale ale statului român (un document asemănător, obținut de la inspectorii fiscali, a fost utilizat și de Antena 3, în emisiunile sale tv, pentru a demonstra legăturile firmei lui Dumitru Dragomir, pe vremea când conducea Liga Profesionistă de Fotbal, cu Zoltan Teszari, patronul RDS/RCS și al Digi 24 și adversar declarat al lui Dan Voiculescu).  Această postare este pentru Tina Day, o cititoare cu acest nume (sau pseudonim) care a afirmat pe bună dreptate că anchetele mele nu sunt credibile fără dovezi și căreia i-am promis să atașez dovezile . Eu am postat o dovadă. Să iasă public prim-ministrul cu restul.

dovada-ca-familia-ponta-a-primit-bani-de-la-rompetrol hertanu-projects-1-jpg hertanu-projects-2-jpg ponta-fc-national-adresa

Dacă dorești să sprijini acest site și să adopți o investigație cenzurată, o poți face prin PayPal sau virament bancar, mai jos: 

Donate Button with Credit Cards

Poți dona și în contul: RO53INGB0000999900483987 deschis la ING pe numele Daniel Befu

2 thoughts on “IATĂ O DOVADĂ, cu documente ale statului român, că familia Ponta a luat bani de la Rompetrol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s